fbpx
Családi fotózások Fotózások

Mi történik a családi fotózáson?

Családi és gyerekfotózás Székesfehérvár

Már régóta tervezed. hogy családoddal részt vesztek egy fotózáson, de még nem vetted rá magad? Izgulsz, hogy milyen lesz, hogy fog az egész történni? Most segítek a döntésekben, és elmesélem, hogy mire számíthattok, ha eljöttök hozzám egy fotózásra. 
 

Az első találkozás 

Az első találkozás kicsit olyan mindig, mint egy első randi; nekem is izgalmas, hogy kik jönnek hozzám, és a családoknak is, mert még nem tudják, hogy mire számítsanak. Már előtte átbeszéljük, hogy hol fog történni a fotózás és mi lesz a tematikája. Ha teljesen tutira akartok menni, akkor olvassátok el a posztomat, amiben segítek, hogyan készüljetek fel a fotózásra! A helyszínen egy gyors megbeszélés és minimális papírmunka vár rátok, és ha több ruhával készültetek, akkor átnézzük őket és kitaláljuk, hogy milyen sorrendben érdemes őket felvenni.  

Családi és gyerekfotózás Székesfehérvár

Kezdődhet a show! 

Amikor családok jönnek fotózásra, akkor eléggé kiszámíthatatlan, hogy mennyire tudnak pózolni, hiszen végig a gyerekekhez igazodunk. Általában az a tapasztalatom, hogy az elején egy pár pózt még be tudunk állítani, és utána átállunk improvizálásra, ami azért is jó, mert így készülnek beállított és teljesen spontán képek is. 

Semmi sem muszáj, semmi sem kötelező! 

A fotózások során végig a gyerekekhez alkalmazkodunk. A lényeg az, hogy végig mindenki jól érezze magát, hogy életszerű képek készüljenek, és a mosoly mindegyiken igazi legyen. Nyugodtan lehet bolondozni nemcsak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is!  
 

Családi és gyerekfotózás Székesfehérvár

Ha vége van, jöhet a jutalom!  

Azok a kisgyerekek, akik ügyesek voltak – és eddig nálam mindenki nagyon ügyes volt ? – választhat matricát, ráadásul most már elkészült az új foglalkoztatófüzetem is, amit a fotózás után kapnak meg, így amíg a szülőkel rendezzük a mocskos anyagiakat, továbbra sem unatkoznak. A felnőttek sem mennek el üres kézzel, hiszen ők megkapják a pontokat, amik a fotózás után járnak, és a legközelebbi alkalom során akár be is válthatóak.  

A képek, a képek, a képek! 

A fotózás után két-három munkanappal fogom küldeni a nyers képeket, amikből a család választja ki, hogy melyek azok, amiket retusálása szánnak. Miután megkaptam, hogy melyik fotókat kell megdolgoznom, 5 munkanapon belül fogom küldeni a végleges, retusált képeket.  

Most már tudjátok, hogyan is zajlik egy fotózás, utána mire számíthatok, és hogy mikor kapjátok meg a képeket! Ha kedvet kaptatok, válasszatok csomagjaim közül, és jelentkezzetek be hozzám!  

Ez is érdekes lehet...