fbpx

Ha nem elég a szelfi ...

Ha nem elég neked egy mobillal elkattintott kép, ha valami másra vágysz, de nem vagy elégedett az unalmas tablóképekkel, akkor várlak szeretettel egy jó hangulatú portréfotózásra! Nálam nem probléma ha egy szuper kreatív ötleted szeretnéd megvalósítani, vagy épp szeretnéd inkább rám bízni magad! Gyere el és én megmutatom ki vagy! Portréfotózás során akár stúdióban akár a szabadban fotózunk biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel a végeredménnyel. Bár a portréfotózás a fotósok körében csak az arcra koncentrál, de sokan minden emberábrázolással kapcsolatos képet ide sorolnak. Fotóidat büszkén mutogathatod a közösségi média oldalain.

Portré fotózás Székesfehérvár

Hol és mikor?

Fotózásokat szinte bárhol és bármikor lehet kérni. Stúdiós fotózásokra elsősorban Székesfehérváron van lehetőség a Dreams stúdióban, illetve ott vannak még a szabadtéri fotózások ahol a lényeg hogy olyan idő legyen amiben a gyerekek is jól érzik magukat.

Hogyan történik?

Fotózásonként 45 maximum 50 perccel kell számolni, sok esetében 10-15 percnek el kell telnie hogy kellőképpen feloldódjon, megszokja légkört, és elengedje magát. Nálam soha semmi nem kötelező, ez nem egy karót nyelt  fotózás. Ha igényled az elején készülhetnek komolyabb beállított fotók, de a csodák akkor születnek ha a igazán elengeded magad.

Stúdió

A Stúdiós fotózásokra Székesfehérváron van lehetőség a Dreams stúdióban. 

Gold room

White room

Wooden room

Nordmann room

Portré fotózás árak

Az árak érvényesek: 2023.01.01-től. A feltüntetett árak bruttóban értendők és csak a Székesfehérvári fotózásokra.

Karrierépítő képek csomag

35 500 Ft
 • 45-50 perc fotózás
 • 15 db retusált fotó (digitálisan)
 • nyers fotók (jpg-ben)
 • digitális képátadás
 • stúdió bérleti díj
 • facebook borító
 • slideshow 9:16-os képarányban

Portré panoráma csomag

45 500 Ft
 • 45-50 perc fotózás
 • 25 db retusált fotó (digitálisan)
 • nyers fotók (jpg-ben)
 • digitális képátadás
 • stúdió bérleti díj
 • facebook bortíó
 • slideshow 9:16-os képarányban
kedvenc

Időpontfoglalás

Időpontot kérek!

Gyakori kérdések

Miután megérkeztek, lesz egy rövid papírmunka,  utána pedig bele is csapunk a lecsóba! Vannak akik igénylik a beállítást, és vannak, akik szinte egyből ráéreznek. 

Általánosságban elmondható, hogy abban, amiben jól érzitek magatokat. A fotózás előtt el fogom küldeni minden jelentkezőnek a képet a dekorációról, így aki szeretne, az hozzá is tud öltözni.

A fotózásra szánt időből tudsz gazdálkodni. Ha úgy érzed, hogy belefér az idődbe, nyugodtan készülj ruhával, csak előtte jelezd felém. 

Azt, hogy melyik kép lesz megdolgozva, ti fogjátok kiválasztani. A fotózás utáni napokban átküldöm a nyers fotókat csomagtól függően: vagy kicsinyítve és logózva, vagy pedig teljes méretben, te pedig elküldöd nekem a retusálni kívánt képek számát.

A fotókat egy internetes felületen kapod meg emailben, ahonnan le tudod tölteni a fotókat. Erre két hét áll rendelkezésre, utána erről a helyről lekerülnek a fotók, de fél évig megörzöm azokat, így bármikor díjmentesen újra fel tudom tenni, ha szükséged lenne rá.

A fotókat, amikből a retusálnivaló képeket ki tudod választani, 1-2 munkanapon belül küldöm, neked 5 munkanapon belül  kell visszajelezni, melyik képeket szánod retusálásra. A retusált fotókat pedig onnantól számítva 5 munkanapon belül, ahogy a képek sorszámát átküldted nekem.

Ügyfélvélemények

5/5

„Zsuzsi nagyon türelmes és kedves. Jó hangulatban telt a fotózás. Biztosan jövünk még hozzá a jövőben! :)”
Tamás Horváth

5/5

„Barátnőm ajánlotta Zsuzsát fotózásra. Profi képek készültek. Gyorsan kaptam időpontot. Nagyon kellemesen telt a fotózás. Zsuzsa kedves, rugalmas és profi fotós. Ajánlom mindenkinek szeretettel.”
Stevart Melinda

5/5

„Először voltam portréfotózáson, kicsit tartottam tőle, de Zsuzsi kedves és segítőkész volt, így hamar feloldódtam 🙂 Nagyon együttműködő volt, és bár érti a dolgát, de hagyott engem is kibontakozni 🙂 Az egész fotózás jó hangulatban telt, az eredménnyel pedig tökéletesen elégedett vagyok. Köszönöm a munkáját! Még visszatérünk a családdal is! :)”
Bodó-Nagy Norbert

5/5

„Férfi portfolió fotózásom nagyon jól sikerült. Zsuzsi nagyon kreatív, türelmes, segítőkész és nyitott minden ötletre. Csak ajánlani tudom.”
Kóczán Péter