fbpx

Az idő gyorsan telik, hipp-hopp észre sem vesszük és a gyerekek már is felnőnek, kirepülnek a családi fészekből. Ne hagyjuk, hogy csodás mindennapok amíg velünk vannak úgy teljenek el, hogy ezek a pillanatok nincsenek lencsevégre kapva. Gyertek el hozzám egy családi fotózásra, hogy a megörökíthessem a boldog mindennapok egy kis szeletét. Mivel én is édesanya vagyok tudom azt, hogy menyire fontos számunkra a család, és épp ezért próbálom a lehető legbensőségesebben és legéletszerűbben visszaadni ezeket a csodás pillanatokat a családi fotózás alkalmával. Az pedig már csak hab a tortán, hogy végre az apuka vagy anyuka sem marad le a fotóról :D!

Családi és gyerekfotózás Székesfehérvár

Hol és mikor?

Fotózásokat szinte bárhol és bármikor lehet kérni. Stúdiós fotózásokra elsősorban Székesfehérváron van lehetőség a Dreams stúdióban, illetve ott vannak még a szabadtéri fotózások ahol a lényeg hogy olyan idő legyen amiben a gyerekek is jól érzik magukat.

Hogyan történik?

Fotózásonként 45 maximum 50 perccel kell számolni, sok gyerek esetében 10-15 percnek el kell telnie hogy kellőképpen feloldódjon, megszokja légkört, és elengedje magát. Nálam soha semmi nem kötelező, ez nem egy karót nyelt óvodai/iskolai fotózás. Ha igénylik az elején készülhetnek komolyabb beállított fotók, de a csodák akkor születnek ha a gyermekek igazán jól érzik magukat.

Stúdiók

A Stúdiós fotózásokra Székesfehérváron van lehetőség a Dreams stúdióban.

Gold room

White room

Wooden room

Nordmann room

Családi fotózás árak

Az árak érvényesek Székesfehérvári fotózásokra, maximum 8 főig.

Vidám pillanatok csomag

38 500 Ft
 • 45-50 perc fotózás
 • 15 db retusált fotó (digitálisan)
 • nyers fotók (jpg-ben)
 • digitális képátadás
 • stúdió bérleti díj
 • választható képmegdolgozási sítlus
 • facebook borító
 • slideshow 9:16-os képarányban

Aranyozott emlékek csomag

45 500 Ft
 • 45-50 perc fotózás
 • 25 db retusált fotó (digitálisan)
 • nyers fotók (jpg-ben)
 • digitális képátadás
 • stúdió bérleti díj
 • választható képmegdolgozási sítlus
 • facebook bortíó
 • slideshow 9:16-os képarányban
kedvenc

Időpontfoglalás

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Submit

Családi események fotózása

Születésnapok, évfordulók, keresztelők – ezek mind olyan jeles események, amelyek összehozzák a családot és örökre megőrzik életünk különleges pillanatait. Tudom, hogy minden esemény egyedi és személyre szabott. Éppen ezért, ha szeretnéd megörökíteni ezeket a fontos alkalmakat, kérjük, lépj velem kapcsolatba, hogy külön egyeztetés során megtervezhessük a fotózás részleteit. Legyen szó helyszínről, időpontról, én itt vagyok hogy segítsek, és együtt alakítsuk ki az számodra az emlékeket.

  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

  *Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

  Gyakori kérdések

  Miután megérkeztek, lesz egy rövid papírmunka, addig a gyerekek ismerkednek velem és a helyszínnel, utána pedig bele is csapunk a lecsóba! Vannak családok, akik igénylik a beállítást, és vannak, akik szinte egyből ráéreznek. A lényeg, hogy itt nem lesznek kifacsart, kitekert pózok, inkább vidám és játékos fotózás lesz.

  A családi fotózásoknál az egyik kulcsfontosságú tényező, hogy a családtagok összhangban legyenek egymással – nemcsak a személyiségükben, hanem a ruhaválasztásban is. Az egységes megjelenés erősíti a családi köteléket a képeken.

  A fotózásra szánt időből tudtok gazdálkodni, és a gyermekeiteket is ti ismeritek a legjobban. Ha úgy érzitek, hogy belefér az időtökbe, akár 2-3 szett ruhával is  nyugodtan készüljetek.

  Azt, hogy melyik kép lesz megdolgozva, ti fogjátok kiválasztani. A fotózás utáni napokban átküldöm a nyers fotókat, ti pedig elkülditek nekem a retusálni kívánt képek számát.

  A fotókat egy internetes felületen kapjátok meg emailben, ahonnan le tudjátok tölteni a fotókat. Erre két hét áll rendelkezésre, utána erről a helyről lekerülnek a fotók.

  A fotókat, amikből a retusálnivaló képeket ki tudjátok választani, 1-5 munkanapon belül küldöm, nektek 5 munkanapon belül  kell visszajelezni, melyik képeket szánjátok retusálásra. A retusált fotókat pedig onnantól számítva maximum 5 munkanapon belül, ahogy a képek sorszámát átküldtétek nekem.

  Ügyfélvélemények

  5/5

  „Fél éves kisfiunkkal vettünk részt karácsonyi fotózáson Zsuzsinál. A fotózás nagyon jó hangulatban telt, Zsuzsi beállításait követve gyönyörű képek születtek. Végig nagyon türelmes volt, sokat segített nekünk. Szívből ajánljuk őt másoknak is!”
  Dr. Benis Éva

  5/5

  „Nagyon jól éreztük magunkat a fotózás alatt. A képek szuperek lettek, és hamar a megbeszélt időben elkészültek. Zsuzsival könnyű és zökkenő mentes volt a kommunikáció. Csak ajánlani tudom!”
  Gyeneiné Ábrám Szabina

  5/5

  „Nagyszerű volt a fotózás az elejétől a végéig! 2 gyerekkel (1 és 3 éves) vettünk részt családi karácsonyi fotózáson és nagyon élveztük. Ami a legszimpatikusabb volt, hogy nem a műviesen beállított pózolásos fotózás volt, hanem kreatív, a pillanatot megragadó képek születtek, amiket pár nap alatt meg is kaptunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek, mi először voltunk Zsuzsinál de biztos, hogy nem utoljára :)”
  Takács Ágnes

  5/5

  „Barátnőm ajánlotta Zsuzsát fotózásra. Profi képek készültek. Gyorsan kaptam időpontot. Nagyon kellemesen telt a fotózás. Zsuzsa kedves, rugalmas és profi fotós. Ajánlom mindenkinek szeretettel.”
  Stevart Melinda