fbpx
Esküvő fotózás

Készüljünk fel együtt a nagy napra!

Fotóst kerestek az esküvőtökre? Kíváncsiak vagytok, mi történik a nagy nap előtt, hogyan zajlik egy-egy esküvői fotózás megbeszélés a párokkal? Mi a amiben én tudok nektek segíteni? Azt nem tudom, másoknál mi a szokás, de elmondom, ha velem találkoztok, mire számíthattok. Egy beszélgetés még nem kerül semmibe és kötelezettséggel sem jár. Ismerjük meg egymást, mert szerintem fontos tudni, hogy kivel osztjátok meg életetek egyik legmeghatározóbb napját.

Üljünk le, beszéljünk meg!

Az első fontos dolog az, miután felvettétek velem a kapcsolatot és megbizonyosodtunk róla, hogy szabad még a kért dátum, hogy megbeszélünk egy személyes találkozót. Ez az első alkalom semmilyen kötelezettséggel nem jár, csak leülünk, átbeszélünk minden olyan részletet, ami számotokra fontos: hol lesz az esküvő, nagyvonalakban mennyire vannak leszervezve a dolgok, nektek milyen elképzeléseitek vannak. Ilyenkor felmérem, mit szeretnétek, és közben kicsit meg is ismerlek benneteket, mert sokat számít, ha a nagy napon már nem kell idegenként viselkednünk egymással. 

Esküvői fotózás Székesfehérvár

Nem érkezem üres kézzel

Az első találkozásra elviszem nektek referenciaalbumjaimat. Ezek olyan fotókönyvek, amiket ti is tudtok rendelni. Az én példányaimban vegyesen válogatott képek vannak az eddigi esküvőimből, amik alapján át tudjuk beszélni, hogy melyik fotók tetszenek nektek, mi a ti elképzeléseitek, miközben azt is eldönthetitek, szeretnétek-e saját albumot.

Van még, amiben bizonytalanok vagytok? Segítek!

Az első találkozáskor ki tudtok faggatni rendesen! Több esküvőn voltam már, és sok mindennel és mindenkivel találkoztam már, de a párok is sokszor meséltek tapasztalataikról. Ha szükségetek van még egy-két jó tippre vagy tanácsra, nagy eséllyel tudok ebben is segíteni nektek, nemcsak fotós témában, de az esküvővel kapcsolatos bármilyen ügyben.  

Maradjunk kapcsolatban! 

Mindig szeretnék olyan fotóknak készíteni nektek, amikre valóban vágytok! Ezért sokszor kérem meg a menyasszonyaimat, hogy mutassanak fotókat, amik nekik nagyon tetszenek. A legjobb megoldás erre a Pinterest, ahol létrehoznak táblákat, amiket velem is megosztva körvonalazódhat, hogy mi az, amire valóban vágynak. És persze akár telefonon, akár e-mailben bármikor elérnek, ha bármi kérdésük van, vagy tanácsra lenne szükségük.

Esküvői fotózás Székesfehérvár

Jöhet a papírmunka! 

Ha meggyőződtetek róla, hogy én vagyok a ti emberetek, akkor jön a szerződés aláírása, ez akár az első találkozáskor is lehetséges, de persze ha aludnátok rá még, akkor egy másik alkalommal találkozunk, vagy akár e-mailben is elintézhetjük. A szerződés egy biztosíték nektek is, nekem is, hívtak már fel sírva, hogy átverte őket a “fotós” és 1-2 héttel az esküvő előtt megpattant, visszamondta.  

Pontosítsuk a részleteket!

Mikor már mindent tudtok, és megvan a részletes menetrend, akkor mindenképpen összeülünk egy utolsó megbeszélésre, ami lehet személyesen, telefonon vagy videóchaten, kinek hogyan kényelmes. Ekkor percről percre átbeszéljük a nagy napot, hogy mikor, hogyan és mi fog történni, hogy én is tisztában legyek a menetrenddel, és adhassak nektek pár instrukciót, hogy mire figyeljetek. Ezek után nincs más hátra, mint találkozni a nagy napon! 

Ha még nem találtátok meg az esküvői fotósotokat, kérjetek árajánlatot, vagy vegyétek fel velem a kapcsolatot!