fbpx

Egy kicsit felturbóznád a fotózásokat? Engedd át magad a profiknak, akik előhozzák belőled a legjobb formádat! Ha többre vágysz egy normál fotózásnál, lehetőségetek van most már sminkest és fodrászt fogadni, hogy igazán tökéletes legyen a megjelenésed! Gyere el hozzánk, kényeztesd magad, legyen egy vidám napod velünk, amit érdemes megörökíteni.

A sminkes: Csikós-Baritz Orsi

Már kislányként is nagyon érdekelt a sminkelés, mindig azt mondogattam, hogy én ha felnőtt leszek sminkes leszek. Végül hivatalosan 2019-ben végeztem a sminkiskolát egy szakmájában elismert és híres oktatónál, Fábián Évánál. Azóta rengeteg felkérésem, munkám volt, melyeknek nagyon boldogan tettem eleget. A sminkelés az életem, nagyon szeretek a vendégeimmel csacsogni, és új embereket megismerni. Úgy gondolom, hogy minden nő szép és tökéletes, én csak segítek kihangsúlyozni ezt 🙂

Elérhetőségek: 
Tel: 0670/779-9950
Facebook: https://www.facebook.com/CsikosBaritzOrsiSminkes

A fodrász: Hud Janka

Hud Janka vagyok fodrász, tanár, segítő. Pályafutásomat fodrász vállalkozóként kezdtem, majd egy pályamódosítás után jelenleg elsősorban tanítóként működöm, de az alkalmi hajak kreativitása és szépsége miatt ezt a területet is megtartottam az életemben. Szakmámban nagyon szerencsés voltam, hamar bekerültem szakmai lapokba és felléphettem budapesti kontyshowkon, esküvőkiállításokon. Az alkalmi hajak iránti lelkesedésem ma is töretlen, ezért nagyon örültem, amikor Zsuzsi megkeresett ezzel az együttműködéssel kapcsolatban.

Elérhetőségek: 
Tel: 0630/952-4106
Facebook: https://www.facebook.com/Esk%C3%BCv%C5%91i-kontyok-Hud-Janka-107630264939547