fbpx
Fotózások

Milyen ruhával készülj egy eljegyzési fotózásra?

Páros fotózás Székesfehérvár

Nem tudod mivel készülj egy páros fotózásra? Akkor majd én adok 1-2 tanácsot! Mindenképpen érdemes legalább két szettel készülni, hogy minél változatosabb legyen az eljegyzési fotózás. Ha rám hallgatsz ezeket hozod: 

Páros fotózás Székesfehérvár
Jegyes fotózás Székesfehérvár
Jegyes fotózás

Készülj egy csini szettel

Nem minden nap van eljegyzési fotózás, ezért nem minden nap öltöztök fel csini ruhába. Használd ki ezt a alkalmat ürügyként! Használd ki és hozzatok valami puccos szettet. Nem azt mondom, hogy kisestélyi meg szmoking, (bár ha abban szeretnétek miért is ne?), de lehet valami csini szoknya, a vőlegénynek meg egy elegánsabb ing. Ez a ruha nagyszerű lesz akár egy save the date kártyához mellékelve, vagy akár a nagy bejelentéshez.

Készülj egy hétköznapi szettel

A másik szett mindenképpen legyen egy lazább  hétköznapibb ruhát. Ez a ruha ideális lesz szórakoztatóbb, bulisabb fotókhoz. Használjuk ki, hogy az eljegyzési fotózás, más mint az esküvői, és a vőlegényed és közéd egy uszály, vagy 800 szoknya sem áll. A szabott farmer és egy póló, vagy egy laza felső mindig remek választás, főleg ha sokat sétálunk a természetben. Ügyelj arra, hogy kifejezetten ehhez a ruhához való cipőt is hozz magaddal.

Nagyon fontos az összhang

A legfontosabb dolog, amire figyelni  kell, az összhang. Nem akarsz egyforma ruhába jönni, de gondolkodhatsz  hasonló színekben és stílusokban, amik jól mutatnak együtt a fotókon. Például ne akarj farmert húzni, ha a vőlegényed öltönyt és nyakkendőt visel ugyanazon a fotón. Nyilván ez egy sarkos példa, de érted mire gondolok. Próbálj meg a helyszínhez öltözni. Például, ha természetes, rusztikus vagy vintage stílusú a helyszín, akkor  érdemes tartózkodni az élénk színektől, és helyette semleges színeket választani.

Ezeket jó lenne elkerülni

Logózott ruhák, hacsak nem sportolunk, és mez van rajtad, vagy kifejezetten szurkolók vagytok stb.
Minták – Próbálj meg egyszínű, vagy minimálisan mintás ruhába jönni, A kockás ingek jók, amíg a vőlegényed nem visel csíkokat vagy pöttyöket. Követendő szabály, hogy egyszerre csak egy partner viseljen mintát.
Fluoreszkáló színek – ezek nem jól fényképezéshez, és élénk szín tónusokat is varázsolhatnak a bőrére.

Ha további kérdéseid vannak, vagy szeretnéd megbeszélni az öltözéked, lépj velem kapcsolatba.

Ez is érdekes lehet...