fbpx

Karácsonyi fotózás Székesfehérváron

Karácsonyi fotózás 2021-ben is!

Ho-ho-hó, közeledik a karácsony! Neked is többször megfordult a fejedben, hogy mennyire jó lenne, ha idén készülne az egész családról fotó, és senki nem maradna le a képekről? Fogalmad sincs, mivel lepd meg a nagymamát, nagypapát? Idén is szeretettel várom a családokat, hiszen 2021-ben sem maradhat el a karácsonyi fotózás! Székesfehérváron, egy gyönyörűen berendezett fotóstúdióban kerítünk sort a legszebb képeitek megörökítésére. Lepd meg a családodat egy fotózással, idén legyen maradandó a karácsony!

Karácsonyi fotózás Székesfehérvár
Karácsonyi fotózás Székesfehérvár

A helyszín:

Székesfehérvár belvárosában, a Budai úti Dream Stúdióban várlak benneteket, ahol négy berendezett szoba közül választhattok. Az egyik elegáns, világos színben pompázik majd (White room), a másik pedig melegebb színvilágú szoba lesz (Gold room), az új termekről további információk hamarosan. (Az oldalon közzétett fotók nem a 2021-es dekorációval készültek! Az idei díszítés más lesz, de hangulatában hasonló.)

Karácsonyi fotózás Székesfehérvár
Karácsonyi fotózás Székesfehérvár

Minden fotózáshoz ajándék jár!

A karácsony a szeretet ünnepe – és az ajándékozásé is. Én imádok örömet szerezni, ezért idén egy kis ajándékkal készülök: minden fotózás mellé jár egy kis karácsonyi meglepetéscsomag!

Gyakori kérdések

Hogyan zajlik a fotózás?
Miután megérkeztek, lesz egy rövid papírmunka, addig a gyerekek ismerkednek velem és a helyszínnel, utána pedig bele is csapunk a lecsóba! Vannak családok, akik igénylik a beállítást, és vannak, akik szinte egyből ráéreznek. A lényeg, hogy itt nem lesznek kifacsart, kitekert pózok, inkább vidám és játékos fotózás lesz.

Milyen ruhával készüljünk? 
Általánosságban elmondható, hogy abban, amiben jól érzitek magatokat. A fotózás előtt el fogom küldeni minden jelentkezőnek a képet a dekorációról, így aki szeretne, az hozzá is tud öltözni.

Át lehet öltözni?  
A fotózásra szánt időből tudtok gazdálkodni, és a gyermekeiteket is ti ismeritek a legjobban. Ha úgy érzitek, hogy belefér az időtökbe, nyugodtan készüljetek ruhával, csak előtte jelezzétek felém. (A 20 perces kis csomagban erre nem jut idő, maximum egy pulóver vagy a kiegészítők fel- és levétele fér bele az időbe.)

Ki választja ki a retusált fotókat?  
Azt, hogy melyik kép lesz megdolgozva, ti fogjátok kiválasztani. A fotózás utáni napokban átküldöm a nyers fotókat csomagtól függően: vagy kicsinyítve és logózva, vagy pedig teljes méretben, ti pedig elkülditek nekem a retusálni kívánt képek számát.

Van lehetőség a csomagban foglalt képeken felül további retusált képeket kérni?  
Igen, van lehetőség, a csomagban foglalt képeken felül további retusált képeket 1000 Ft/db áron kérhettek. 

Megkaphatjuk a nyers fotókat? 
Igyekeztem olyan csomagokat kialakítani, hogy akár a rövidebb, akár a hosszabb fotózásra jöttök, legyen lehetőségetek olyan csomagot választani, amiben az összes nyers fotó is benne van.  

Hogyan kapjuk meg a fotókat?  
A fotókat digitálisan kapjátok meg, egy linket küldök nektek, ahonnan le tudjátok tölteni a fotókat. Erre két hét áll rendelkezésre, utána erről a linkről lekerülnek a fotók, de egy évig megőrzöm azokat, így bármikor díjmentesen újra fel tudom tenni, ha szükségetek lenne rá.

Mikor kapjuk meg a fotókat?  
A fotókat, amikből a retusálnivaló képeket ki tudjátok választani, 1-2 munkanapon belül küldöm, a retusált fotókat pedig onnantól számítva 5 munkanapon belül, ahogy a képek sorszámát átküldtétek nekem.

Csomagok

**Az árak csak a Gold és White roomban történő fotózásra érvényesek, az új termekre más díjszabás vonatkozik. Érdeklődés és jelentkezés az új termekre: info@zsukaphoto.hu

SZALONCUKOR CSOMAG

20 perc fotózás
15 db retusált fotó

a képeket e-mailben adom át
Nyers fotók NEM kerülnek átadásra!


Ár: 19.900 Ft**

SZÁNCSENGŐ CSOMAG

20 perc fotózás
15 db retusált fotó

az összes fotó korrekcióval* átadva.
a képeket e-mailben adom át

Ár: 22.900 Ft
**

MÉZESKALÁCS CSOMAG

50 perc fotózás
20 db retusált fotó

a képeket e-mailben adom át
Nyers fotók NEM kerülnek átadásra!

Ár: 24.900 Ft**

CSILLAGSZÓRÓ CSOMAG

50 perc fotózás
25 db retusált fotó

az összes fotó korrekcióval* átadva.
a képeket e-mailben adom át


Ár: 32.900 Ft **

*Korrekció: A képek színének és sötét/világos tónusának beállítása.

Mielőtt foglalnál!

A választott időpont még nem végleges. A foglalás véglegesítéséhez 7000 Ft előleg befizetésére van szükség. Ezt akár személyesen, akár utalva is lehet rendezni, de az időpontot csak az előleg befizetése után tudom biztosítani a számodra, akkor lesz végleges a szolgáltatás megrendelése. Ha több mint 72 órával a fotózás előtt jelzed, hogy nem tudsz eljönni, akkor természetesen visszafizetem az előleget. Ha 72 órán belül jelzed, vagy egyáltalán nem jelzed, hogy nem tudsz eljönni, akkor ez az összeg már nem jár vissza. A fennmaradó költségeket egy összegben, a fotózás végén, a helyszínen rendezzük. Ha a foglalásos e-mailre 3 napon belül nem érkezik válasz, az időpontot automatikusan újra szabaddá teszem.

Foglalás menete

Először válassz a legördülő menüből csomagot, utána a vastag számmal jelölt napokon tudsz az időpontok között válogatni. Jelöld ki az időpontot, írd be az adataidat, és nyomj a Lefoglalom gombra.
Gold Room fotózási napok: november: 5, 6, 20, 28 és december 4. (betelt)
White Room fotózási napok: november: 14, 19, 20 és december 3.

Lefoglalom az időpontot!
Lefoglalom az időpontot!

Ha bármi kérdésed van, keress bizalommal, akár az info@zsukaphoto.hu e-mail-címen, akár Facebook-üzenetben. Pár órán belül minden kérdésre szívesen válaszolok!