fbpx

Karácsonyi fotózás 2023-ban is!

Ho-ho-hó, közeledik a karácsony! Neked is többször megfordult a fejedben, hogy mennyire jó lenne, ha idén az egész családról készülne fotó, és senki nem maradna le a képekről? Fogalmad sincs, mivel lepd meg a nagymamát, nagypapát? Idén is szeretettel várom a családokat, hiszen 2023-ban sem maradhat el a karácsonyi fotózás! Székesfehérváron, egy gyönyörűen berendezett fotóstúdióban várlak benneteket. Lepd meg a családodat egy fotózással, idén legyen maradandó a karácsony!

Miért válaszd az én fotózásomat?

Tudom, mennyire fontos, hogy a karácsonyi emlékeidet megfelelően örökítsük meg. Több éves tapasztalattal a hátam mögött érzem és tudom, hogy miként kell a családokat kényelembe helyezni a stúdióban, hogy a képek természetesek és őszinték legyenek. Az én célom nem csak az, hogy gyönyörű képeket készítsek, hanem hogy kellemes élményt is nyújtsak a fotózás során.

Személyre szabott élmény, amely a tiéd:

Minden család egyedi, és én hiszek a személyre szabott élményekben. A fotózás előtt szívesen egyeztetek veled és a családoddal, hogy megértsük a kívánságaitokat és elvárásaitokat. Így biztosítom, hogy a fotózási nap mindenki számára kellemes és stresszmentes legyen. Akár különleges ötleteid vannak, akár hagyományosabb képeket szeretnél, én itt vagyok, hogy segítsek átültetni a vizualizált képeidet valóságba.

A stúdió

Székesfehérvár belvárosában, a Dreams Studio Budai úti karácsonyi csodavilágában várlak benneteket, ahol négy berendezett szoba közül választhattok. A stúdiók profi fénytechnikával és légkondíciónálóval felszereltek, így mindig kellemes hőmérsékleten exclusive enteriőrben tudjuk megtartani a fotózásokat.

A termek

Pontos színkombinációkat jelenleg nem tudunk írni csak irányzatokat. A termekről bővebb információt a Dreams Studio oldalán találhattok. A stúdió a változás jogát fent tartja.

Karácsonyi fotózás Székesfehérvár

White room: Megtartja skandináv stílusát. Az ágyatés a hintát  megtartják ami köré havas  karácsonyfa érkezik teljesen új karácsonyi gömbökkel ,díszekkel. A hintás rész is megújul. Az arany színű fal elé új nagyon várt luxus kanapé érkezik és új nagy havas fa, új gömbök. Ebben a térben kettő  havas fa lesz zöld fenyők és sok fényfüzér. A terem vezető színei a fehér, arany, bézs.

Karácsonyi fotózás Székesfehérvár

Gold room: Továbbra is melegebb színvilágú tér marad. A terem egyik részén található deszkás tér színvilágában megújul itt havas fa várható, új gömbökkel, teljesen új bútorokkal. A kötél ágyat lebontják egy új fantasztikus ágy érkezik. A téglás fal színe sötétebb színvilágot kap. Ebben a térben is 2 karácsonyfa várható. A terem vezető színei piros, arany, zöld, korall, tégla lesz.

Karácsonyi fotózás Székesfehérvár

Wooden room loft stílusú teremben nagy változások lesznek. A terem új ágyat és kisbútorokat fog kapni. Szeretnék megőrizni  a barna színvilágot ami arannyal, havas, jeges hatással fogunk társítani, hogy új karácsonyi enteriőr jöjjön létre. Egy karácsonyfa várható ebben a térben illetve kisebb havas dekor fákkal, sok fényfüzérrel, új gömbökkel. A terem vezető színvilágai arany, zöld, barna, korall lesz.

Karácsonyi fotózás Székesfehérvár

Nordmann room terem teljesen megújul. Talán a leglátványosabb terem lesz. Érkezik a térbe több hatalmas 3 méteres havas karácsonyfa, és mellé a tér nagysága miatt még 2 karácsonyfa is, így nagyon sok lehetőséget fog rejteni ez a terem is. A színeket tekintve biztos lesz piros-arany klasszikus színekkel dekorált karácsonyfánk illetve még két különböző új stílusú fenyőfa, és sok-sok fényfüzér várható.

Minden fotózáshoz ajándék jár!

A karácsony a szeretet ünnepe – és az ajándékozásé is. Én imádok örömet szerezni, ezért idén egy kis ajándékkal készülök: minden fotózás mellé jár egy kis karácsonyi meglepetéscsomag!

Gyakori kérdések

Hogyan zajlik a fotózás?
Miután megérkeztek, lesz egy rövid papírmunka, addig a gyerekek ismerkednek velem és a helyszínnel, utána pedig bele is csapunk a lecsóba! Vannak családok, akik igénylik a beállítást, és vannak, akik szinte egyből ráéreznek. A lényeg, hogy itt nem lesznek kifacsart, kitekert pózok, inkább vidám és játékos fotózás lesz.

Milyen ruhával készüljünk?
Általánosságban elmondható, hogy abban, amiben jól érzitek magatokat. Persze, nem árt, ha színben harmonizáltok egymással.

Át lehet öltözni?  
A fotózásra szánt időből tudtok gazdálkodni, és a gyermekeiteket is ti ismeritek a legjobban. Ha úgy érzitek, hogy belefér az időtökbe, nyugodtan készüljetek ruhával, csak előtte jelezzétek felém.

Ki választja ki a retusált fotókat?  
Azt, hogy melyik kép lesz megdolgozva, ti fogjátok kiválasztani. A fotózás utáni napokban átküldöm a nyers fotókat, ti pedig elkülditek nekem a retusálni kívánt képek számát.

Van lehetőség a csomagban foglalt képeken felül további retusált képeket kérni?  
Igen, van lehetőség, a csomagban foglalt képeken felül további retusált képeket 2000 Ft/db áron kérhettek. 

Megkaphatjuk a nyers fotókat? 
Igen, minden csomaghoz jár az összes nyers fotó.

Hogyan kapjuk meg a fotókat?  
A fotókat digitálisan kapjátok meg, egy linket küldök nektek, ahonnan le tudjátok tölteni a fotókat. Erre két hét áll rendelkezésre, utána erről a linkről lekerülnek a fotók.

Mikor kapjuk meg a fotókat?  
A fotókat, amikből a retusálnivaló képeket ki tudjátok választani, 1-2 munkanapon belül küldöm, a retusált fotókat pedig onnantól számítva 5 munkanapon belül, ahogy a képek sorszámát átküldtétek nekem.

Karácsonyi fotózás árak

Az árak érvényesek maximum 8 főig.

Mézeskalács csomag

38 500 Ft
 • 45-50 perc fotózás
 • 15 db retusált fotó (digitálisan)
 • nyers fotók (jpg-ben)
 • digitális képátadás
 • stúdió bérleti díj
 • választható képmegdolgozási sítlus
 • facebook borító
 • slideshow 9:16-os képarányban

Csillagszóró csomag

45 500 Ft
 • 45-50 perc fotózás
 • 25 db retusált fotó (digitálisan)
 • nyers fotók (jpg-ben)
 • digitális képátadás
 • stúdió bérleti díj
 • választható képmegdolgozási sítlus
 • facebook bortíó
 • slideshow 9:16-os képarányban
kedvenc

Mielőtt foglalnál

A választott időpont még nem végleges. A foglalás véglegesítéséhez 10 000 Ft előleg befizetésére van szükség. Ezt akár személyesen, akár utalva is lehet rendezni, de az időpontot csak az előleg befizetése után tudom biztosítani a számodra, akkor lesz végleges a szolgáltatás megrendelése. Ha több mint 72 órával a fotózás előtt jelzed, hogy nem tudsz eljönni, akkor természetesen visszafizetem az előleget. Ha 48 órán belül jelzed, vagy egyáltalán nem jelzed, hogy nem tudsz eljönni, akkor ez az összeg már nem jár vissza. A fennmaradó költségeket egy összegben, a fotózás végén, a helyszínen rendezzük. Ha a foglalásos e-mailre 2 napon belül nem érkezik válasz, az időpontot automatikusan újra szabaddá teszem.