fbpx

Karácsonyi fotózás Székesfehérváron

Karácsonyi fotózás 2021-ben is!

Ho-ho-ho, közeledik a karácsony,  többször megfordult a fejedben, hogy mennyire jó lenne ha idén készülne az egész családról fotó, és senki nem maradna le a képekről? Fogalmad sincs mivel lepd meg a nagymamát, nagypapát? Idén is, 2021-ben szeretettel várom a családokat, hiszen most sem maradhat el a karácsonyi fotózás. Székesfehérváron, egy gyönyörűen berendezett fotóstúdióban kerítünk sort a fotózásokra. Lepd meg családod egy fotózással, idén legyen maradandó a karácsony!

Karácsonyi fotózás Székesfehérvár
Karácsonyi fotózás Székesfehérvár

A helyszín:

Székesfehérvár belvárosában, a Budai úti Dream Stúdóban várlak titeket, ahol két berendezett szoba közül választhattok. Az egyik elegáns világos  színben pompázik majd, a másik pedig melegebb színvilágú szoba lesz.  (Az oldalon közzétettfotók nem az idei dekorációban készültek, az idei dekoráció más lesz, de hangulatában hasonló)

Karácsonyi fotózás Székesfehérvár
Karácsonyi fotózás Székesfehérvár

Minden fotózáshoz ajándék jár!

A karácsony a szeretet és az ajándékozás ünnepe is. Én imádok ajándékozni ezért idén egy kis ajándékkal készülök, minden fotózás mellé jár egy kis karácsonyi meglepetés csomag.

Gyakori kérdések

Hogyan zajlik a fotózás? 
Miután megérkeztek, lesz egy 1-2 perces papírmunka, addig a gyerekek ismerkednek velem és a helyszínnel, utána pedig bele is csapunk a lecsóba, vannak családok, akik igénylik a beállítást és vannak, akik szinte egyből ráéreznek. A lényeg, hogy itt nem lesznek kifacsart kitekert pózok, inkább vidám és játékos fotózás lesz.  

Milyen ruhával készüljünk? 
Általánosságban elmondható, hogy abban, amiben jól érzitek magatokat. A fotózás előtt el fogom küldeni minden jelentkezőnek a képet a dekorációról, így aki szeretne, az hozzá is tud öltözni.  

Át lehet öltözni?  
A fotózásra szánt időből tudtok gazdálkodni, gyermekeiteket is ti ismeritek a legjobban, ha úgy érzitek, hogy belefér az időtökbe nyugodtan készüljetek ruhával, csak jelezzétek felém.  (A 20 perces kis csomagban nem nagyon fér bele, maximum egy pulóver fel és levétele vagy kiegészítők)

Ki választja ki a retusált fotókat?  
Azt, hogy melyik kép lesz megdolgozva, ti fogjátok kiválasztani, a fotózás utáni napokban átküldöm a nyers fotókat csomagtól függően, vagy kicsinyítve és logózva, vagy pedig teljes méretben, ti pedig elkülditek nekem a retusálni kívánt képek számát.

Van lehetőség a csomagban foglalt képeken felül további retusált képeket kérni?  
Igen, van lehetőség, a csomagban foglalt képeken felül további retusált képeket 1000 ft/db áron kérhetitek.  

Megkaphatjuk a nyers fotókat? 
Igyekeztem olyan csomagokat kialakítani, hogy akár a rövidebb, akár a hosszabb fotózásra jöttök, legyen lehetőségetek olyan csomagot választani, amiben az összes nyers fotó is benne van.    

Hogyan kapjuk meg a fotókat?  
A fotókat digitálisan kapjátok meg, egy linket küldök nektek, ahonnan le tudjátok tölteni a fotókat, erre két hét áll rendelkezésre, utána erről a linkről lekerülnek a fotók, de egy évig nálam megőrzésen vannak, így bármikor díjmentesen újra fel tudom tenni, ha szükségetek lenne rá. Papírkép és egyéb nem digitális képátadásra pedig külön lehetőség van, amihez igény szerint egy árlistát tudok küldeni.  

Mikor kapjuk meg a fotókat?  
A fotókat, amiből a retusálni való képeket ki tudjátok választani 1-2 munkanapon belül, a retusált fotókat pedig onnantól számítva 5 munkanapon belül, ahogy a képek sorszámát átküldtétek nekem.

Csomagok

SZALONCUKOR CSOMAG

20 perc fotózás
15 db retusált fotó

a képeket e-mailben adom át
Nyers fotók NEM kerülnek átadásra!

Ár: 19.900 Ft

SZÁNCSENGŐ CSOMAG

20 perc fotózás
15 db retusált fotó

az összes fotó korrekcióval* átadva.
a képeket e-mailben adom át

Ár: 22.900 Ft

MÉZESKALÁCS CSOMAG

50 perc fotózás
20 db retusált fotó

a képeket e-mailben adom át
Nyers fotók NEM kerülnek átadásra!

Ár: 24.900 Ft

CSILLAGSZÓRÓ CSOMAG

50 perc fotózás
25 db retusált fotó

az összes fotó korrekcióval* átadva.
a képeket e-mailben adom át

Ár: 32.900 Ft

*Korrekció: A képek színének és sötét/világos tónusának beállítása.

Mielőtt foglalnál!

A választott időpont még nem végleges. A foglalás véglegesítéséhez 7000 ft előleg befizetésére van szükség. Ezt akár személyesen, akár utalva is lehet rendezni, de az időpontot csak az előleg befizetése után tudom biztosítani a számodra, akkor lesz végleges. Ha több mint 72 órával a fotózás előtt jelzed, hogy nem tudsz eljönni, akkor természetesen az előleg vissza fizetésre kerül, ha 72 órán belül jelzed, vagy egyáltalán nem jelzed, hogy nem tudsz eljönni, akkor sajnos ez az összeg már nem jár vissza. A fennmaradó költségeket egy összegben, a fotózás végén, a helyszínen rendezzük. Ha a foglalásos e-mailre 3 napon belül nem érkezik válasz, az időpontot automatikusan újra szabaddá teszem.

Foglalás menete

Először válassz a legördülő menüből csomagot, utána a vastag számmal jelölt napokon tudsz az időpontok között válogatni. Jelöld ki az időpontot, írd be az adataid és nyomj a Lefoglalom gombra.
Gold Room fotózási napok: november: 5, 6, 20, 28 és december 4.
White Room fotózási napok: november: 14, 19, 20 és december 3.

Lefoglalom az időpontot!
Lefoglalom az időpontot!

Ha bármi kérdésed van, keress bizalommal akár az info@zsukaphoto.hu emailcímen, akár Facebook-üzenetben, pár órán belül minden kérdésre szívesen válaszolok!