fbpx

Karácsonyi fotózás 2022-ben is!

Ho-ho-hó, közeledik a karácsony! Neked is többször megfordult a fejedben, hogy mennyire jó lenne, ha idén készülne az egész családról fotó, és senki nem maradna le a képekről? Fogalmad sincs, mivel lepd meg a nagymamát, nagypapát? Idén is szeretettel várom a családokat, hiszen 2022-ben sem maradhat el a karácsonyi fotózás! Székesfehérváron, egy gyönyörűen berendezett fotóstúdióban és idén nálam először, szabadtéren is sort kerítünk a legszebb képeitek megörökítésére. Lepd meg a családodat egy fotózással, idén legyen maradandó a karácsony!

A helyszínek:

A stúdió:

Székesfehérvár belvárosában, a Dreams Studio Budai úti karácsonyi csodavilágában várlak benneteket, ahol négy berendezett szoba közül választhattok. A stúdiók profi fénytechnikával és légkondíciónálóval felszereltek, így mindig kellemes hőmérsékleten exclusive enteriőrben tudjuk megtartani a fotózásokat.

Termek:

Pontos színkombinációkat jelenleg nem tudunk írni csak irányzatokat. A termekről bővebb információt a Dreams Studio oldalán találhattok.

White room: Megtartja skandináv stílusát. Az ágyat, fotelt  megtartják ami köré havas  karácsonyfa érkezik teljesen új karácsonyi gömbökkel ,díszekkel. A hintás rész is megújul. Az arany színű fal elé új nagyon várt kanapé érkezik és új nagy havas fa, új konzolasztalok, új gömbök. Ebben a térben kettő  havas fa lesz és sok fényfüzér. A terem vezető színei a fehér, ezüst, szürke, bézs.

Gold room: Továbbra is melegebb színvilágú tér marad. A terem egyik részén található deszkás tér színvilágában megújul itt havas fa várható, új gömbökkel, teljesen új bútorokkal. A kötél ágyat megtartják viszont az ágy körüli tér is jelentősen átalakul, hisz új padlóburkolatot fog kapni illetve a fehér tégla fal színe is átfog változni, itt zöld fenyők várhatóak,  nagyon sok fényfüzérrel, új karácsonyfa díszekkel. Ebben a térben is 2 karácsonyfa várható. A terem vezető színei piros, arany, zöld lesz.

Wooden room loft stílusú teremben a bútorokat megtartják, viszont idén havas fákkal fogják dekorálni. Szeretnék megőrizni  a barna színvilágot ami arannyal, havas, jeges hatással fogunk társítani, hogy új karácsonyi enteriőr jöjjön létre. Egy karácsonyfa várható ebben a térben illetve kisebb havas dekor fákkal, sok fényfüzérrel, új gömbökkel. A terem vezető színvilágai arany, zöld, barna lesz.

Nordmann room terem teljesen megújul, minden bútort lecserélnek, új kanapék, bútorokat, ágyat kap Érkezik a térbe egy hatalmas 3 méteres havas karácsonyfa, és mellé a tér nagysága miatt még 2 karácsonyfa is, így nagyon sok lehetőséget fog rejteni ez a terem is. Újdonságként hinta is helyet fog kapni. A színeket tekintve biztos lesz piros-arany klasszikus színekkel dekorált karácsonyfánk illetve még két különböző új stílusú fenyőfa, és sok-sok fényfüzér várható.

Szabadtér

Szabadtéri fotózásokra Székesfehérváron, Maroshegyen lesz lehetőség. Itt kisebb fotózások lesznek, szerényebb dekorációval, valami hasonlót szeretnénk megvalósítani mint ami ezen a linken található: https://pin.it/7Fikm8J

Minden fotózáshoz ajándék jár!

A karácsony a szeretet ünnepe – és az ajándékozásé is. Én imádok örömet szerezni, ezért idén egy kis ajándékkal készülök: minden fotózás mellé jár egy kis karácsonyi meglepetéscsomag!

Gyakori kérdések

Hogyan zajlik a fotózás?
Miután megérkeztek, lesz egy rövid papírmunka, addig a gyerekek ismerkednek velem és a helyszínnel, utána pedig bele is csapunk a lecsóba! Vannak családok, akik igénylik a beállítást, és vannak, akik szinte egyből ráéreznek. A lényeg, hogy itt nem lesznek kifacsart, kitekert pózok, inkább vidám és játékos fotózás lesz.

Milyen ruhával készüljünk? 
Általánosságban elmondható, hogy abban, amiben jól érzitek magatokat. A fotózás előtt el fogom küldeni minden jelentkezőnek a képet a dekorációról, így aki szeretne, az hozzá is tud öltözni.

Át lehet öltözni?  
A fotózásra szánt időből tudtok gazdálkodni, és a gyermekeiteket is ti ismeritek a legjobban. Ha úgy érzitek, hogy belefér az időtökbe, nyugodtan készüljetek ruhával, csak előtte jelezzétek felém. (A 30 perces kis csomagban erre nem jut idő, maximum egy pulóver vagy a kiegészítők fel- és levétele fér bele az időbe.)

Ki választja ki a retusált fotókat?  
Azt, hogy melyik kép lesz megdolgozva, ti fogjátok kiválasztani. A fotózás utáni napokban átküldöm a nyers fotókat csomagtól függően: vagy kicsinyítve és logózva, vagy pedig teljes méretben, ti pedig elkülditek nekem a retusálni kívánt képek számát.

Van lehetőség a csomagban foglalt képeken felül további retusált képeket kérni?  
Igen, van lehetőség, a csomagban foglalt képeken felül további retusált képeket 2000 Ft/db áron kérhettek. 

Megkaphatjuk a nyers fotókat? 
Igyekeztem olyan csomagokat kialakítani, hogy akár a rövidebb, akár a hosszabb fotózásra jöttök, legyen lehetőségetek olyan csomagot választani, amiben az összes nyers fotó is benne van.  

Hogyan kapjuk meg a fotókat?  
A fotókat digitálisan kapjátok meg, egy linket küldök nektek, ahonnan le tudjátok tölteni a fotókat. Erre két hét áll rendelkezésre, utána erről a linkről lekerülnek a fotók, de egy évig megőrzöm azokat, így bármikor díjmentesen újra fel tudom tenni, ha szükségetek lenne rá.

Mikor kapjuk meg a fotókat?  
A fotókat, amikből a retusálnivaló képeket ki tudjátok választani, 1-2 munkanapon belül küldöm, a retusált fotókat pedig onnantól számítva 5 munkanapon belül, ahogy a képek sorszámát átküldtétek nekem.

Stúdiós csomagok

Fontos változás a tavalyi évhez képest, hogy a csomag ára a terembérleti díjat nem tartalmazza!

StúdióBérleti díj
White room9 000 Ft/óra
Gold room9 000 Ft/óra
Wooden room9 000 Ft/óra
Nordmann room10 000 Ft/óra

MÉZESKALÁCS CSOMAG

45-50 perc fotózás
10 db retusált fotó

a képeket e-mailben adom át
Nyers fotók NEM kerülnek átadásra!
A csomag a stúdió bérlés díját NEM tartalmazza!

Ár: 21.900 Ft

CSILLAGSZÓRÓ CSOMAG

45-50 perc fotózás
25 db retusált fotó

az összes fotó korrekcióval* átadva.
a képeket e-mailben adom át

A csomag a stúdió bérlés díját NEM tartalmazza!

Ár: 30.900 Ft

*Korrekció: A képek színének és sötét/világos tónusának beállítása.

Szabadtéri csomagok

CSENGETTYŰ CSOMAG

30 perc fotózás
10 db retusált fotó

a képeket e-mailben adom át
az összes fotó korrekcióval* átadva.

Ár: 19.900 Ft

SZÁNKÓ CSOMAG

30 perc fotózás
20 db retusált fotó

a képeket e-mailben adom át
az összes fotó korrekcióval* átadva.

Ár: 28.900 Ft

Mielőtt foglalnál!

A választott időpont még nem végleges. A foglalás véglegesítéséhez 9000 Ft előleg befizetésére van szükség. Ezt akár személyesen, akár utalva is lehet rendezni, de az időpontot csak az előleg befizetése után tudom biztosítani a számodra, akkor lesz végleges a szolgáltatás megrendelése. Ha több mint 72 órával a fotózás előtt jelzed, hogy nem tudsz eljönni, akkor természetesen visszafizetem az előleget. Ha 72 órán belül jelzed, vagy egyáltalán nem jelzed, hogy nem tudsz eljönni, akkor ez az összeg már nem jár vissza. A fennmaradó költségeket egy összegben, a fotózás végén, a helyszínen rendezzük. Ha a foglalásos e-mailre 3 napon belül nem érkezik válasz, az időpontot automatikusan újra szabaddá teszem.

Foglalás menete

Először válassz a legördülő menüből csomagot, utána a vastag számmal jelölt napokon tudsz az időpontok között válogatni. Jelöld ki az időpontot, írd be az adataidat, és nyomj a Lefoglalom gombra.

GOLD ROOM

HÉTVÉGI IDŐPONTOK ELFOGYTAK! Időpont egyeztetés az info@zsukaphoto.hu email címen, vagy a 06/70 310 0475-ös telefonszámon.

WHITE ROOM

HÉTVÉGI IDŐPONTOK ELFOGYTAK! Időpont egyeztetés az info@zsukaphoto.hu email címen, vagy a 06/70 310 0475-ös telefonszámon.

WOODEN ROOM

HÉTVÉGI IDŐPONTOK ELFOGYTAK! Időpont egyeztetés az info@zsukaphoto.hu email címen, vagy a 06/70 310 0475-ös telefonszámon.

NORDMAN ROOM

HÉTVÉGI IDŐPONTOK ELFOGYTAK! Időpont egyeztetés az info@zsukaphoto.hu email címen, vagy a 06/70 310 0475-ös telefonszámon.

.

[CP_APP_HOUR_BOOKING id=”7″]

Ha bármi kérdésed van, keress bizalommal, akár az info@zsukaphoto.hu e-mail-címen, akár Facebook-üzenetben. Pár órán belül minden kérdésre szívesen válaszolok!

[sg_popup id=5467]