fbpx

Idén lesz 4 éves a Zsukaphoto! Arra gondoltam, ezt az örömteli eseményt nem egyedül ünneplem meg. Egy fantasztikus fotózásra gondoltam, szeptember 24-én, és ugye a születésnap nem maradhat ajándékozás nélkül, az én ajándékom egy ingyenes csodás, csúcs szuper smink elkészítése a fotózásra, amit Orsi fog nektek elkészíteni! Ugye milyen jól hangzik?

Mik a feltételek?

Ez most nem családi fotózás. Ez bizony egyszemélyes portréfotózás, csajoknak, lányoknak, asszonyoknak! Ez egy csajos nap lesz, úgyhogy pasikat családot most bizony otthon kell hagyni! Limitált létszám van, ami azt jelenti, hogy 5 fotózás lesz összesen ezen a napon, ezért összesen 4 jelentkezőt tudunk fogadni.

Akkor hogy jön ki a matek???

Hát úgy, hogy olyan jó kedvemben vagyok, hogy egy játékot indítok (részletek később), ahol egy szerencsés nyertes, nem csak a sminket de a fotózást is ajándékba kapja.

Gyakori kérdések

Milyen ruhával készüljünk? 
Általánosságban elmondható, hogy abban, amiben jól érzed magad. Úgy érzed benne magad mint egy királynő!

Át lehet öltözni?  
Igen! Sőt! Érdemesebb akár 2-3 szett ruhával készülni, és a kiegészítőket se hagyd otthon!

Ki választja ki a retusált fotókat?  
Azt, hogy melyik kép lesz megdolgozva, te fogod kiválasztani. A fotózás utáni napokban átküldöm a nyers fotókat csomagtól függően: vagy kicsinyítve és logózva, vagy pedig teljes méretben, te pedig elküldöd nekem a retusálni kívánt képek számát.

Van lehetőség a csomagban foglalt képeken felül további retusált képeket kérni?  
Igen, van lehetőség, a csomagban foglalt képeken felül további retusált képeket 2000 Ft/db áron kérheted. 

Megkaphatom a nyers fotókat? 
Igyekeztem olyan csomagokat kialakítani, hogy legyen lehetőségetek olyan csomagot választani, amiben az összes nyers fotó is benne van.  

Hogyan kapom meg a fotókat?  
A fotókat digitálisan kapod meg, egy linket küldök neked, ahonnan le tudod tölteni a fotókat. Erre két hét áll rendelkezésre, utána erről a linkről lekerülnek a fotók, de egy évig megőrzöm azokat, így bármikor díjmentesen újra fel tudom tenni, ha szükséged lenne rá.

Mikor kapom meg a fotókat?  
A fotókat, amikből a retusálnivaló képeket ki tudjátok választani, 1-2 munkanapon belül küldöm, a retusált fotókat pedig onnantól számítva 5 munkanapon belül, ahogy a képek sorszámát átküldted nekem.

Termek

White Room

Gold Room

Jelentkezés

CSAJOS FOTÓZÁS
KIS CSOMAG

45-50 perc fotózás
10 db retusált fotó

a képeket e-mailben adom át
stúdió bérleti díj
AJÁNDÉK SMINK ORSITÓL!
Nyers fotók NEM kerülnek átadásra!

Ár: 29.900 Ft

CSAJOS FOTÓZÁS
NAGY CSOMAG

45-50 perc fotózás
25 db retusált fotó

az összes fotó korrekcióval* átadva.
a képeket e-mailben adom át

stúdió bérleti díj
AJÁNDÉK SMINK ORSITÓL!

Ár: 39.900 Ft

*Korrekció: A képek színének és sötét/világos tónusának beállítása.

Mielőtt foglalnál!

A választott időpont még nem végleges. A foglalás véglegesítéséhez 9000 Ft előleg befizetésére van szükség. Ezt akár személyesen, akár utalva is lehet rendezni, de az időpontot csak az előleg befizetése után tudom biztosítani a számodra, akkor lesz végleges a szolgáltatás megrendelése. Ha több mint 72 órával a fotózás előtt jelzed, hogy nem tudsz eljönni, akkor természetesen visszafizetem az előleget. Ha 72 órán belül jelzed, vagy egyáltalán nem jelzed, hogy nem tudsz eljönni, akkor ez az összeg már nem jár vissza. A fennmaradó költségeket egy összegben, a fotózás végén, a helyszínen rendezzük. Ha a foglalásos e-mailre 3 napon belül nem érkezik válasz, az időpontot automatikusan újra szabaddá teszem.

Lefoglalom a White roomba az időpontot!
Lefoglalom a Gold roomba az időpontot!

Csörgő Zsuzsanna

Fotográfus

Csikós-Baritz Orsi

Sminkes