fbpx

Eleged van az unalmas bon-bonokból, a hervadó virágból, a tucat képeslapokból ami csak kallódni fog a lakásban?

Súgok neked egy jó ötletet:

Idén ajándékozz fotózást! Szuper élmény lesz, akár együtt párosan, akár csak szíved választottja jön el hozzám! Ennél rugalmasabb ajándékot nem fogsz találni! Felejtsd el az unalmas vörös rózsát, a wellness utazásoknak most úgy sincs itt az ideje! Rendeld meg az ajándékutalványt és lepd meg kedvesed egy nagyszerű fotósorozattal! Ráadásul ha 2023. január 26. és 2023. február 14. között kéred az ajándékutalványt akkor egy kis extra meglepetésben is részesülsz!

Hogyan kapod meg a kártyát?

A ”Kérem a kártyát„ gombra kattintva lehet leadni az igénylést az ajándékkártyára, ott ki tudod választani, hogy melyik fotózást szeretnéd ajándékozni, kinek és akár tetszőleges jókívánságot is írhatsz hozzá, hiszen minden ajándékkártya egyedileg készül. Az elkészült ajándékkártyát online, postán vagy személyesen tudod tőlem átvenni, de akár egyből postázható az ajándékozottnak is. Fizetni pedig utalással, készpénzzel, vagy bankkártyával lehetséges, átadástól függően. Átadás után az ajándékozott veszi fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeimen, melyek a kártyán is fel van tüntetve és megbeszéljük, hogy mikor és hol szeretné a fotózást. Utána minden a fotózások szerinti megszokott módon történik.

Nem muszáj párban jönni

Az ajándék nem csak pároknak szól! Ti döntitek el, hogy együtt vagy csak egyikőtők vesz rész a fotózáson. Egy csábító portrésorozat legyen, vagy egy kellemes páros fotózás.

Ti választjátok ki mikor legyen

A kártyák felhasználási ideje fél év, így van idő rákészülni a fotózásokra, vagy egy kellemesebb időt választani a téli szürkeségnél. Akár egy forró nyári naplemente is belefér 😉

Milyen fotózások közül választhatsz?

Minden fotózás ami szerepel a repertoáromban, az ajándékkártyára is kérhető, ezeket bővebben a fotózási árak menüpont alatt tudod megnézni. Ha nem tudsz dönteni írj rám, és segítek kitalálni melyik lenne a legjobb!

Még nem győztelek meg?

Ha 2023. január 26. és 2023. február 14. között kéred az ajándékutalványt akkor egy kis extra meglepetésben részesülsz! Bármelyik választott csomaghoz +5 db retusált fotó jár a csomagban foglaltakon felül! Siess ne maradj le, hiszen ez az akció csak a Valentin-napig tart!