Szabadtéri Fotózás – ajándékkártya

18.500 Ft49.500 Ft AAM

 Ft
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Nincsen ötleted, hogy mivel lepd meg ismerőseidet, családtagjaidat? Valami igazán különlegeset szeretnél nekik adni? Lepd meg őket egy emlékkel, adj nekik fotózást ajándékba! Választhatod bármelyik fotózás csomagomat, amit az ajándékozott 6 hónapon belül fel tud használni (a megjelölt időpont utáni felhasználás plusz 5000 ft-os költségtöbblettel jár.), így biztos találni fogunk alkalmas időpontot.

Hogyan Működik?

Mindenképpen szükséges az ajándékozott nevét megadni a megfelelő rublikába, utána tetszőlegesen kérhető a kártyára, hogy még személyre szabottabb legyen 1-2 mondat, és az ajándékozó vagy ajándékozók nevét megadni. Ezután a kosárba tenni, és elektronikus úton kifizetni.
Lehet választani, hogy online letölthető formában, vagy papír alapon postán, vagy személyesen (Székesfehérváron) szeretné átvenni. Miután átadta az ajándékkártyát az ajándékozottnak, az ajándékkártyán szereplő elérhetőségek egyikén felveszik velem a kapcsolatot (erre 6 hónap áll rendelkezésre) és velük egyeztetek időpontot akkor amikor nekik megfelel. Szabadtéri fotózásokra Székesfehérváron van lehetőség.
Figyelem! A kártya időszakos fotózásokra pl. karácsonyi fotózás, nem felhasználható, illetve a nyári hónapokban az esküvő szezon miatt, korlátozottan tudok időpontot adni hétvégékre.  

További információk

Csomag

Mini, Kis, Közepes, Nagy