fbpx

Love is in the air ...

Megörökítenétek szerelmeteket? Kipróbálnátok a fotózást esküvő előtt? Miért is ne. Gyertek és fotózzunk egy jót. Meglátjátok milyen szuper lesz!

Páros fotózás Székesfehérvár

Hol és mikor?

Fotózásokat szinte bárhol és bármikor lehet kérni. Stúdiós fotózásokra elsősorban Székesfehérváron van lehetőség a Dreams stúdióban, illetve ott vannak még a szabadtéri fotózások ahol a lényeg hogy olyan idő legyen amiben a gyerekek is jól érzik magukat.

Hogyan történik?

Fotózásonként 45 maximum 50 perccel kell számolni, sok esetében 10-15 percnek el kell telnie hogy kellőképpen feloldódjatok, megszokjátok a légkört, és elengedjétek magatokat. Nálam soha semmi nem kötelező, ez nem egy karót nyelt  fotózás. Ha igénylitek az elején készülhetnek komolyabb, beállított fotók de a csodák akkor születnek ha a igazán elengeditek magatokat.

Stúdiók

A Stúdiós fotózásokra Székesfehérváron van lehetőség a Dreams stúdióban. 

Gold room

White room

Wooden room

Nordmann room

Páros és jegyes fotózás árak

Az árak érvényesek: 2023.08.01-től. A feltüntetett árak bruttóban értendők és csak a Székesfehérvári fotózásokra.

Vidám pillanatok csomag

38 500 Ft
 • 45-50 perc fotózás
 • 15 db retusált fotó (digitálisan)
 • nyers fotók (jpg-ben)
 • digitális képátadás
 • stúdió bérleti díj
 • választható képmegdolgozási sítlus
 • facebook borító
 • slideshow 9:16-os képarányban

Aranyozott emlékek csomag

45 500 Ft
 • 45-50 perc fotózás
 • 25 db retusált fotó (digitálisan)
 • nyers fotók (jpg-ben)
 • digitális képátadás
 • stúdió bérleti díj
 • választható képmegdolgozási sítlus
 • facebook bortíó
 • slideshow 9:16-os képarányban
kedvenc

Időpontfoglalás

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Submit

Gyakori kérdések

Miután megérkeztek, lesz egy rövid papírmunka,  utána pedig bele is csapunk a lecsóba! Vannak akik igénylik a beállítást, és vannak, akik szinte egyből ráéreznek. 

A stílus és a kényelem kérdése is kulcsfontosságú. A fotózáson a legfontosabb, hogy ne feszengj egy ruha miatt, ezért válassz olyan ruhát, amiben jól érzed magad, és ami kifejezi a személyiségedet. Egy elegáns blúz és nadrág kombinációja tökéletes lehet, ha a profi oldaladat szeretnéd megmutatni, míg egy laza, bohém stílusú ruha ideális lehet egy kreatívabb, természetközelibb fotózáshoz.

Vannak bizonyos ruhatípusok, amiket inkább kerülj. Például a túl bő, formátlan ruhák, amik elrejtik az alakodat és hozzáadnak néhány plusz kilót. A túl csillogó anyagok és a túl nagy logók vagy feliratok is zavaróak lehetnek, mert elvonják a figyelmet az arcodról.

A fotózásra szánt időből tudsz gazdálkodni. Ha úgy érzed, hogy belefér az idődbe, nyugodtan készülj 2-3 szett ruhával.

Azt, hogy melyik kép lesz megdolgozva, ti fogjátok kiválasztani. A fotózás utáni napokban átküldöm a nyers fotókat , te pedig elküldöd nekem a retusálni kívánt képek számát.

A fotókat egy internetes felületen kapod meg emailben, ahonnan le tudod tölteni a fotókat. Erre két hét áll rendelkezésre, utána erről a helyről lekerülnek a fotók, de fél évig megörzöm azokat, így bármikor díjmentesen újra fel tudom tenni, ha szükséged lenne rá.

A fotókat, amikből a retusálnivaló képeket ki tudod választani, 1-5 munkanapon belül küldöm, neked 5 munkanapon belül  kell visszajelezni, melyik képeket szánod retusálásra. A retusált fotókat pedig onnantól számítva 5 munkanapon belül, ahogy a képek sorszámát átküldted nekem.

Ügyfélvélemények

5/5

„Zsuzsi nagyon türelmes és kedves. Jó hangulatban telt a fotózás. Biztosan jövünk még hozzá a jövőben! :)”
Tamás Horváth

5/5

„Barátnőm ajánlotta Zsuzsát fotózásra. Profi képek készültek. Gyorsan kaptam időpontot. Nagyon kellemesen telt a fotózás. Zsuzsa kedves, rugalmas és profi fotós. Ajánlom mindenkinek szeretettel.”
Stevart Melinda

5/5

„Először voltam portréfotózáson, kicsit tartottam tőle, de Zsuzsi kedves és segítőkész volt, így hamar feloldódtam 🙂 Nagyon együttműködő volt, és bár érti a dolgát, de hagyott engem is kibontakozni 🙂 Az egész fotózás jó hangulatban telt, az eredménnyel pedig tökéletesen elégedett vagyok. Köszönöm a munkáját! Még visszatérünk a családdal is! :)”
Bodó-Nagy Norbert

5/5

„Férfi portfolió fotózásom nagyon jól sikerült. Zsuzsi nagyon kreatív, türelmes, segítőkész és nyitott minden ötletre. Csak ajánlani tudom.”
Kóczán Péter