fbpx

Repüljünk kicsit vissza a múltba! A Fine Art fotók különlegessége, hogy a régi korokat idézi meg, a modern kor eszközeivel. Ha nem mindennapi portrésorozatra vágytok akkor ez a tökéletes választás! Akár felnőtt akár gyermek akár családi portrénak is alkalmas. Ez a fotózás már mint a már megszokott családi és élményfotózások, miben más ez a fotózás mint a többi portré vagy családi fotózás? Nézzük csak:

Itt most kicsit pózolni kell…

Ezek a fotók beállított fotók, nem spontán képek. Az idő nagy részét, a helyes pozicionálás állítgatás finomítás tölti ki. Főleg kisgyerekeknél fontos ezzel számolni, hogy itt most bizony ott kell állni vagy ülni percekig.

Utómunka

A munka nagy része itt is mint a többi fotózásnál a képkidolgozásnál zajlik. A FIne Art technika különlegessége az utómunkában van. Amire a ráfordított idő képenként 1-2 óra is lehet.

Kellékek

Ami az enyém az a tiétek :D. Folyamatosan bővülő kellék és ruhatáramból bármit használhattok a fotózás során. Előzetes megbeszélés alapján viszem a kellékeket a helyszínre.

Fotózás helye

A fotózásokat továbbra is Székesfehérváron a Dreams stúdióban tartom.

A választás a tiétek!

Itt is mint a többi fotózásnál ti választjátok ki, hogy melyik képek legyenek retusálva.

Fine Art fotózás ára:

Az alapcsomag díja 30.000 ft Ami az egy órás fotózást, kellékhasználatot és 5 db retusált fotót tartalmaz. Minden további retusált fotó 4000 ft/db. Ennél a fotózásnál nyes képek nem kerülnek átadásra! A csomag a stúdióbérlést nem tartalmazza!