fbpx
Fotózások

Csíz… de ez a Csíz, ez nem az csííííz!

Bár fotós vagyok, de ha azt hallom csíz nem a kényszeredett mosoly, hanem valami egészen más ugrik be. Az isteni, csodás, fenséges, illatozó és még órákig sorolhatnám a szebbnél szebb jelzőket a Csíz Sajtműhely csodás sajtjaira és sajtkölteményeire. Az a gondosság, amivel ott létrejönnek ezek a csodák lenyűgöző! De hogy is jön ez a fotózáshoz? Még tavaly voltam egy igazán különleges termékfotózáson, erről hoztam egy kis bemutató anyagot. 

Helyszín

A helyszín azt hiszem egy igazán tökéletes választás volt, hiszen a sajtok jóbarátja a bor, és a helyszínt számunkra az etyeki Nádas Borműhely biztosította, ami egy nagyon szép rusztikus környezetbe emelte a csodás sajtkompozíciókat

Felejts el mindent, amit eddig a sajttortáról gondoltál!

A sajttortáról általában mindenkinek a hagyományos krémes sajttorta jut eszébe. Hát eddig nekem is, de mutattak nekem olyat, amitől leesett az állam! Ez valami egészen más. Sajttorta ez is de egy kicsit másképpen. A csodás dekorációkat és a virágkölteményeket Rajnai Veronikának köszönhettük, aki az egészen különleges, és egyedi stílusával segített még ellenálhatatlanabbá tenni a tortákat.

Tökéletes választás, bármilyen neves alkalomra

Legyen szó akár esküvőről, akár szülinapról, ezek a sajttorták biztos, hogy az ünnep egyik különlegessége lesz. Menyasszonyok, ha valami egyedire vágytok az esküvőtökön akkor ennél jobbat nem is találhattok!

Egy kóstoló a nap végére

Természetesen a nap végén bele is kóstolhattunk a finom sajtokba, és egy biztos, ezeknek a sajtoknak az ízén érződik az, hogy milyen szenvedéllyel és szakértelemmel készülnek. Ha már eléggé összefutott a nyál a szádban mire elolvastad a bejegyzést akkor pedig keresd fel a Csíz Sajtműhelyt és rendelj tőlük egyet a kedvenc sajtféleségedből, vagy próbálj ki valami újat!