fbpx
Esküvő fotózás

Esküvő fotózás természetesen :)

Esküvő fotózás Gánt

Cintia és Dominik egy csodás fotózásra kért fel idén. Izgultunk, hogy a kialakult helyzet miatt megtarthatjuk-e az esküvőt az eredeti elképzelések szerint, vagy csak egy kisebb szertartás és kreatív esküvői fotózás lesz, de végül zöld utat kaptunk a zöldbe, hiszen a pár mind a kreatív fotózásnál, mind a polgári szertartásnál a természet közelségét választotta.

Kezdődik a nagy nap

A nagy nap a lányos háznál indult nagy sürgés-forgás közepette, itt készítettünk pár fotót készülődés közben, majd jött az udvaron a first look fotózás, ami mindig annyira megható, imádom! 

Esküvő fotózás
Esküvő fotózás
Esküvő fotózás
Esküvő fotózás

Irány a dombság!

Utána útnak indultunk a gánti dombok közé, ahol megkezdődött a kreatív fotózás. A szikrázó napsütés mellé elég erős szél is járt, így nagyon izgultunk, el ne szálljon a fátyol, de a hangulat végig nagyon jó volt, a táj pedig egyszerűen meseszép! 

Esküvő fotózás
Esküvő fotózás
Esküvő fotózás
Esküvő fotózás

Nagyharang…

A templomi szertartásra Székesfehérváron a Szent Imre-templomban került sor. Nagyon szeretem ezt a helyszínt, mert a díszítettsége igazán jól mutat az esküvői fotózás szempontjából, miközben a szertartások is mindig nagyon szépek, és igazán személyre szólóak.  

Esküvő fotózás
Esküvő fotózás

Szertartás a regetegben

Utána elindultunk Fehérvárcsurgóra, méghozzá nem is akár hová, hanem a Zseri Vadászházba, ami a polgári szertartás és a lakodalom helyszínéül szolgált. Ez a vadászház az erdő kellős közepén, a természetben található, így a szertartás is remek környezetben, a szabadban, a fák alatt zajlhatott, kint a csicsergő madarak között. Vártam, hogy egy mókus nem ugrik-e be egy közös fotóra, de hát sajnos aznap elkerültek miket… ? 
Miután mindenki túl volt a nehezén, következett a lakodalom, eszem-iszom, dínomdánom annak rendje és módja szerint. 

Esküvő fotózás
Esküvő fotózás

Én nagyon jól éreztem magam végig, szerencsére az idő is kegyes volt hozzánk, a menetrendet is szuperül tudtuk tartani, úgyhogy tényleg mondhatom, hogy minden a legnagyobb rendben zajlott.  
 
Köszönöm nektek, Cintia és Dominik! Legyetek olyan boldogok egész életetekben, mint azon a csodás napon!  
 
Aki pedig kíváncsi a további képekre az esküvőről akkor kövessetek facebookon vagy instagramon vagy pinteresten
Hírekért és újdonságkért pedig iratkozzatok fel hírlevelemre! 
 

You may also like...